رزرو آنلاین اقامتگاه

سفرپین سامانه جامع رزرو آنلاین و بانک اطلاعاتی اقامتگاه های گردشگری در ایران است.

رزرو آنلاین اقامتگاه

سفرپین سامانه جامع رزرو آنلاین و بانک اطلاعاتی اقامتگاه های گردشگری در ایران است.

سفرپین سامانه جامع رزرو آنلاین و بانک اطلاعاتی اقامتگاه های گردشگری در ایران است که با هدف دسترسی آسان و بدون واسطه مسافران به اطلاعات اماکن اقامتی تاسیس گردیده است.

  • ۰
  • ۰

مجموعه تاریخی قصر شیرین در شهر قصر شیرین و در جنوب کرمانشاه واقع شده است. در قسمت غربی و شمالی این استان، کشور عراق واقع شده و از قسمت شرق با شهرهای سرپل ذهاب و گیلان غرب همسایه است. استان ایلام نیز در بخش جنوبی قصر شیرین واقع شده است.

مجموعه های تاریخی ای که در غرب ایران واقع شده اند، از جاذبه های توریستی مهم در استان کرمانشاه به شمار می روند. با توجه به مطالعات انجام شده این شهر و ساختمان های باستانی آن به دوران ساسانیان تعلق دارند. تعداد زیادی جاذبه تاریخی در قصر شیرین وجود دارد که باستان شناسان ادعا می کنند که آن ها مربوط به دوران پادشاهی خسرو پرویز، پادشاه ساسانی هستند.

قصر شیرین، نمادی از معماری و تمدن عصر ساسانی

آتشکده چهارقاپی

 

یکی از بناهای مهم مجموعه قصرشیرین معبد چهارقاپی است که به آن معبد چهار شمع نیز می گویند. این بنای تاریخی با ارزش در قسمت شمالی شهر واقع شده و به شکل یک اتاق مربع شکل توصیف می شود. ابعاد این اتاق 25 در 25 متر است که معماران آن دوران، آن را به شکل یک کوره ساخته اند. امروزه از این ساختمان تاریخی یک ساختمان مربع شکل باقی مانده است که متاسفانه گنبد آن از بین رفته است. با توجه به آثار باستانی موجود در اطراف مجموعه تاریخی قصر شیرین به راحتی می توان نتیجه گیری کرد که ساسانیان از این سایت به عنوان محلی برای برگزاری مراسم های مذهبی خود استفاده می کردند.

کاخ خسرو

 

کاخ خسرو پرویز یا همان کاخ خسرو یکی دیگر از بناهای تاریخی مهم در مجموعه قصرشیرین است. خسرو پرویز در سال های 590 تا 628 هجری قمری مسئول تاج و تخت ساسانیان بود که در این دوران بسیاری از سرزمین های روم را فتح کرد.

کاخ خسرو یک عمارت در نزدیکی آتشکده چهارقاپی است که در 180 کیلومتری شمال کرمانشاه در قصرشیرین واقع شده است. متاسفانه امروزه چیز زیادی جز خرابه های سنگی از این اثر باستانی باقی نمانده است. بر اساس مطالعات باستان شناسان، اتاق های چندگانه، سالن بزرگ و با شکوه، ستون های سنگی عظیم، سالن هایی با سقف های بلند و زیبا و حیاطی بزرگ، از مواردی هستند که می توان برای این کاخ متصور شد. بسیاری از تاریخ نگاران علت ساخت کاخ خسرو را مربوط به حوادث داستان خسرو و شیرین می دانند. داستان خسرو و شیرین از آثار مشهور نظامی گنجوی است که توسط فردوسی نیز نقل شده است.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی